Extra’s 

Wij vinden het leuk om van jou/jullie verblijf in onze B&B een echte verwennerij te maken. Even helemaal er tussen uit, weg van de dagelijkse beslommeringen. Op deze pagina een aantal mogelijkheden. Wil je 1 van onderstaande extra’s boeken, dan kan je dat aangeven bij de reserveringsaanvraag (na het invullen van de kalender op de pagina ‘Kamers’). Wil je iets anders? Vraag er naar bij de reserveringsaanvraag. In overleg is veel te regelen.

Borrelplank 
Alleen te boeken voor vrijdag-, zaterdag- of zondagavond.

€30,- voor een grote borrelplank inclusief 1 fles rode of witte wijn of 3 drankjes per persoon (bier of frisdrank) naar keuze. Deze borrelplank is voldoende als avondmaaltijd voor 2 personen.

€17,50 voor een kleine borrelplank inclusief 1 fles rode of witte wijn of 2 drankjes per persoon (bier of frisdrank) naar keuze. 

Het borrelarrangement kan zowel op de kamer als in de zitkamer worden geserveerd. De samenstelling van de borrelplank kan afwijken van de foto’s. 

Klik hier om te reserveren. Vergeet niet te vermelden om welk arrangement het gaat. 

‘Lunch Pieterpad’
€7,50
per persoon, bestaande uit:
3 boterhammen, 1/2 l. melk of karnemelk of water, 1 stuk fruit
of
2 boterhammen, een frisse (zomersalade), 1/2 l. melk of karnemelk of water, 1 stuk fruit.
Wel of geen zomersalade is een mede afhankelijk van het seizoen. 

‘Picknick verrassing Biej’ oons tuus’
€12,50 per persoon. Alleen te boeken bij een meerdaagsverblijf. Laat je verrassen met een goedgevulde picknick/koeltas. En maak je uitstapje extra bijzonder.
De picknick/koeltas met servies, bestek en thermoskan is in bruikleen.

Klik hier om te reserveren. Vermeld bij de reservering (reserveringsaanvraag) Lunch. 

Fotoshoot
Yvonne is een enthousiaste hobby fotografe. Na de basisopleiding fotografie op de FotoVakschool is ze altijd blijven fotograferen. En omdat de mogelijkheid zich voordeed, is op zolder een heuse studio gebouwd. De mogelijkheden zijn zeer divers. 
Een fotoshoot is alleen mogelijk op zaterdag en zondag. 

Visagie & afdrukken en/of inlijsten is niet inbegrepen. Houdt rekening met een bewerkingstijd van 1 week voor je de Jpeg-bestanden per e-mail ontvangt.

€75,- 1 fotoshoot en alle onbewerkte Jpeg-bestanden zonder logo. Een gemiddelde fotoshoot duurt ongeveer 1-1,5 uur. 
€15,- per uur als de fotoshoot op jou verzoek langer duurt dan 3 uur.

Een mooie full body foto of portretfoto van jezelf. Er diverse props aanwezig om er een mooie foto van te maken. Maar neem gerust je eigen kleding, accessoires en attributen mee. En laat vooraf weten wat je wensen zijn.

Klik hier om te reserveren.