De namen van de kamers verwijzen naar de kavels waarop onze B&B gebouwd is. Kavel 45 en kavel 46. De prijs is altijd per kamer en wordt zichtbaar zodra je de aankomst- en vertrekdatum invult en op de button ‘verder’ klikt. 

Beide kamers zijn op de begane grond. En hebben direct aan de kamer een klein privé terras met bistro-set.  Naast de woning is speciaal voor B&B gasten een groter terras met veel privacy. Daar is ook een afgesloten fietsenstalling.

De kamers hebben een badkamer ‘en suite’ met eigen toilet. En gratis koffie- en theevoorziening. Huisdieren zijn niet toegestaan. 
Parkeren kan op eigen terrein. 1 auto per kamer. De parkeerplaats is vóór de kamer. 

‘Op zolder’ hebben wij een kitchenette met gratis koffie- en thee. En een koelkast met drankjes tegen kostprijs.
Voor wie zijn tandenborstel of tandpasta vergeten is, wij hebben verschillende mini’s tegen kostprijs. 

Boek je een verblijf van minimaal 2 nachten, dan krijg je 5% korting.

Onze agenda is gekoppeld aan www.bedandbreakfast.nl. Alle reserveringen lopen via deze agenda en is dus altijd up-to-date.

Kavel 45

Deze kamer ligt vlak naast de voordeur en biedt de meeste privacy. De badkamer is standaard voorzien van handzeep, shampoo, desinfectiemiddel, tissues en föhn. Uiteraard ontbreken ook de handdoeken niet en zijn de bedden opgemaakt.

Kavel 46

Deze kamer ligt het dichtst bij onze privé vertrekken. Maar biedt ruim voldoende privacy. De badkamer is standaard voorzien van handzeep, shampoo, desinfectiemiddel, tissues en föhn. Uiteraard ontbreken ook de handdoeken niet en zijn de bedden opgemaakt.