De eerste seizoensdrukte is weer geweest. Al weer een paar weken met een gezellige 'volle bak' achter de rug. De horeca mag weer open. Dus we gaan er maar vanuit dat we ook weer 'boven op zolder' ontbijt mogen laten gebruiken. Uitgeserveerd wordt het nooit. Het staat klaar op tafel en de gasten worden daarna pas 'gehaald'.
Gelukkig zijn de gasten die dit jaar geweest zijn nog net zo tevreden als vorig jaar. Vooral de regendouche in de kamers vinden onze gasten geweldig. Een goed ontbijt is heel belangrijk. En alle gasten worden heel gelukkig van zowel ons 'doordeweeks' ontbijt, als ons 'weekendontbijt'. Door de week vers gebakken broodjes, Twentse krentenwegge, een smoothie of iets anders, gekookt ei en vers geperste jus d'orange. In het weekend pakken we uit met 5 verschillende (altijd zelfgemaakte) gerechten.
Nu we overburen hebben, wordt er gewerkt aan passende raambekleding. Dat geeft gelijk de nodige privacy. We zijn het er zelf nog niet helemaal over eens wat het moet worden. Vitrage, of jaloeziën of een mooi buitenscherm langs het terras.
En ondertussen lopen en fietsen we in onze eigen woonomgeving virtueel de Camino de Santiago. Op Instagram en facebook plaatsen we hier zo af en toe een berichtje over. Nog ruim 250 km te gaan. Dan hebben we alle 774 km's gehad. Pff... of je er nooit komt.
Oh, de tuin. Die vordert ook gestaag. Het B&B terras was vorig jaar natuurlijk al klaar. Maar we hebben leuke plannen voor een vuurplaats met heksenketel. Lekker kokkerellen in het bijzijn van of samen met onze B&B gasten. Als het echt helemaal af is, dan laten we het zeker weten via facebook of instagram. En uiteraard ook op deze website.